Відкрите (показове) онлайн-заняття з методики навчання інформатики. Викладач Орденко І.М.

 



27.10.2021 р. викладач Орденко І.М. провела відкрите (показове) заняття-онлайн з методики навчання інформатики додаткової спеціалізації "Вчитель інформатики початкової школи" в 31 групі спеціальності 013 Початкова освіта на тему: "Завдання для розвитку пам’яті, уваги, логіки молодших школярів на уроках інформатики. Створення інтерактивної вправи" на платформі дистанційного навчання Google Classroom.
Протягом заняття викладач ознайомила студентів з основними класифікаціями завдань на розвиток пам’яті, уваги, логіки молодших школярів в онлайн-сервісі LearningApps, вікном онлайн-сервісу, інтерфейсом сервісу LearningApps та умовами реєстрації. Навчила створювати та зберігати різноманітні  мультимедійні дидактичні вправи. Формувала вміння спільної роботи студентів з документами засобами  сервісів Google, працювати з Google Диском, сервісом «Хмара слів».
Орденко І.М. ефективно використовувала інтерактивну дошку, студенти в онлайн-режимі працювали в спільній презентації.
Викладач закладу продемонструвала колегам та студентам високий рівень професійної майстерності в проведенні заняття  під час дистанційного навчання.