Участь викладачів інформатики в засіданні Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів «Інформатики та комп’ютерних технологій»

25  листопада 2021 року відбулося засідання Всеукраїнського методичного об’єднання викладачів «Інформатики та комп’ютерних технологій»   закладів фахової передвищої освіти на базі ВСП «Херсонський політехнічний фаховий коледж Державного університету «Одеська політехніка» в дистанційному режимі, платформа Skype.

Участь у засіданні взяли викладачі інформатики Олександрійського педагогічного фаховому коледжу імені В.О.Сухомлинського - Орденко І.М., Ципуринда Я.О., Кучеренко В.О.

Засідання проводилось з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, встановлення взаємозв’язків між освітніми закладами, обміну досвідом. Учасники засідання обговорили питання щодо організації та проведення Всеукраїнської Олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки, Всеукраїнської олімпіади з  інженерної та комп’ютерної графіки. Учасники поділилися досвідом організації  дистанційного навчання в період карантину.